fbpx

WIE ZIJN WIJ?

Van De Plas Horeca Groep is sinds 2005 actief  en heeft zich  tot een begrip ontwikkeld binnen de horeca. Bent u op zoek naar vakbekwaam personeel voor een groot evenement, het huren van een tap of zelfs een ober voor uw feest thuis, dan bent u  hier aan het goede adres. Maar ook voor catering- en evenementenorganisatie kunt u terecht bij Van De Plas Horeca Groep.
DSC_2652zww

“We steken veel tijd in ons team van horecamedewerkers. Zij zijn hét visitekaartje van het bedrijf en ik vind het belangrijk om dit team steeds verder te ontwikkelen. Als team, maar ook individueel. Zonder hen was het bedrijf niet zo ver gekomen en daar ben ik hen erg dankbaar voor, vertelt Antwan van de Plas.

Het motto over smaak valt niet te twisten, wel over kwaliteit is nog steeds belangrijk voor Van De Plas Horeca Groep. Al een decennia lang staat de organisatie onder leiding van Antwan van de Plas garant voor uitstekende service en kwaliteit op het gebied van horecapersoneel, evenementenorganisatie en (uitvaart)catering.

Antwan is trots op zijn bedrijf en zijn ‘samenwerkers’: “Er zijn veel organisaties op het gebied van horecapersoneel, cateraars en evenementenbureaus. Het is ieder jaar weer een uitdaging om steeds het beste aan onze opdrachtgevers te laten zien.

Ik ben trots dat we er steeds opnieuw, samen met de opdrachtgever, voor zorgen dat het evenement optimaal gepresenteerd en uitgevoerd wordt.