SAMENWERKINGEN

Van De Plas Horeca Groep werkt samen met:

Kookcentrum Brabant
Al 13 jaar vragen wij Kookcentrum Brabant om zorg te dragen voor grote diners en exclusieve hapjes tijdens evenementen. Van beurs-, bedrijfs- en partycatering tot Live Cooking op locatie. Kookcentrum Brabant werkt uitsluitend met verse producten.

Tijdink & Tijdink
‘Catering in heerlijkheden’, daarmee is niets teveel gezegd. Wij zijn trots om met dit prachtige bedrijf samen te mogen werken. Creatief, origineel en professioneel!

Party Time verhuur & organisatie
Al 8 jaar ons vaste adres voor de huur van al onze benodigdheden voor evenementen en catering op locatie. Van meubilair en servies tot keukenapparatuur en verlichting.

Slijterij de Slijter
Sinds 2005 leveren zij alles wat wij nodig hebben op het gebied van wijn, bier, likeur, en wat je je maar kunt bedenken op het gebied van gastvrijheid in een flesje!

073events
Van De Plas Horeca Groep werkt nauw samen met 073events; Paul van den Broek en Sabine Nieman hebben jarenlange ervaring in de organisatie van evenementen én de communicatie daar omheen. Als echte Bosschenaren kennen zij de mooiste evenementenlocaties, de beste artiesten en de meest inspirerende sprekers.

Luciën Tuerlings, Events & Exhibitions / Evenementen en Beurzen

Organisatie van onder andere:
– Dansen In Den Bosch
– Dansen In Zuid Amerika
– DansSalon en KinderDansSalon Theaterfestival Boulevard te ‘s-Hertogenbosch
– Dansen In The Groove

Grote Kerk
Deze prachtige, in 2015 gerenoveerde kerk is voor bijzondere gelegenheden te huur, welke binnen de paracommerciële dienstelling valt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Van mei tot en met september zijn de deuren van de Grote Kerk elke woensdag van 14-16 uur en regelmatig op zaterdagmiddag geopend voor publiek. Belangstellenden kunnen gewoon binnenlopen voor een bezichtiging, een concert, een rondleiding, een praatje of om even tot rust te komen.