REFERENTIES

referenties

Erik van der Schans, Grote Kerk: “Hoi Antwan en natuurlijk alle medewerkers van Van De Plas Horeca Groep. Als beheerder van de Grote kerk te ‘s-Hertogenbosch mag ik regelmatig beroep doen op de fantastische hardwerkende mensen, waar je op kan bouwen en vertrouwen. Regelmatig verzorgen we samen met Antwan condoleances, recepties of lunch tijdens een congres. Bij deze mijn complimenten.

Stijn Kuijpers, Wijn bij Stijn: “Ik ben uitermate blij met Van de Plas. Zowel uitzend- als payrolldienstverlening is erg prettig. De communicatie is snel en informeel, en men is erg flexibel en denkt mee. Ik kan iedere collega aanraden met Van de Plas Horeca Groep samen te werken!” 

Tijdink & Tijdink, ‘s-Hertogenbosch: “Antwan heeft uitstekend personeel. Alles is goed verzorgd en de organisatie is zeer flexibel Tijdink&Tijdink werkt graag samen met dit 5 sterren bedrijf”

’t Stroopsoldaatje, Vught: ‘Dank jullie wel Van De Plas Horeca voor jullie service en uitstekende kracht! We hebben een mooie partij gehad mede dankzij jullie!’ Als werkgever ben ik zeer tevreden met de Payrolling van vd Plas Horecagroep. Aanrader!

Bazuijnen Partyservice, Tiel: “Hallo Antwan, kreeg net de complimenten van de mevrouw bij het kasteel over de keurige bediening! Dat is altijd goed om te horen! Fijne dag, gr Ellen”

Party Time Verhuur, Sint-Michielsgestel: Het was een geweldig jubileumweekend, we kijken hier met een bijzonder goed gevoel op terug! Met speciale dank aan: Het voltallige personeel van Party-Time, Van de Plas Horeca Groep, De tentenbouwers Brabanttent, Van Hamond verhuur, Maas tentverhuur, Olijslagers tenten, Karel Merks toiletwagens, The Foodcase, Pizzafeestje.nl, Princee Partyservice, De Traiteurij,  Dancestreet, RP Soundtechniek. Kapalone, Peetje Bel, Gerard Kappen en iedereen die we vergeten zijn.

Tijdink & Tijdink, ‘s-Hertogenbosch: “Een volledige bruiloft verzorgd voor 150 gasten. Ontvangst met koffie, thee, bruidstaart (cheesecake) en 200 mini taartjes in diverse smaken opgemaakt als bloemenperkjes. In goede samenwerking met Party-Time Verhuur & Organisatie en Van de Plas Horeca Groep BV. Jammer dat er geen geluid bij zit. Met bizons, een ezel, lama’s en geitjes was er een heel achtergrondorkest!”

Christ van Aalst Partyservice, Esch: “Beste Antwan, Had gisteren, 5 mei tijdens de drukke uitvaart een superteam!! Top Bedankt. Ankie van Aalst.

Bazuijnen Partyservice, Tiel: ‘Beste Antwan, alles is supergoed gegaan mede dankzij jullie leuke medewerkers! Het zijn harde werkers en zien het werk. Bedankt, groetjes Ellen.

Leo en Elles Willemen – Stichting Elbrimale Fonds, Vught: ‘Allereerst willen wij u zeer hartelijk danken voor de uitstekende uitvoering van de opdracht zoals die door U en uw medewerkers de afgelopen dagen is verricht. Louter complimenten en wat ons betreft doen we dat het volgende jaar weer op dezelfde wijze nogmaals. En mede namens het bestuur van de Stichting ook veel dank voor de indirecte sponsoring aan de Stichting. Ook de attente verzorging van de administratieve gang van zaken – offerte, facturering e.d. – hebben wij als zeer plezierig en accuraat ervaren. Veel succes met uw bedrijf, dat ik zeker waar mogelijk zal promoten en uiteraard ook persoonlijk alle goeds.’