PAYROLL

Als werkgever kiest u voor payroll van Van de Plas Horeca Groep BV. Wij nemen de verloning van uw medewerkers over, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico’s. U krijgt hier minder verplichtingen en meer vrijheid voor terug. Payrolling is een manier waarop bedrijven hun salarisadministratie uit kunnen besteden.

Accounting.

Wat is payroll nu precies? Kort samengevat betekent dit dat een extern bedrijf uw werknemers in dienst neemt en vervolgens de salaris uitbetaling en arbeidsrechtelijke risico’s overneemt. Dit is dan meteen ook het verschil met een bedrijf dat de salarisadministratie verzorgt: een groot wettelijk verschil. Dit betekent dat u zich over een aantal taken geen zorgen meer hoeft te maken, omdat een specialist hier zorg voor draagt. Voorbeelden hiervan zijn het opstellen van de arbeidscontracten, de jaaropgaven, het volgen van de juiste ontslagprocedures en het verwerken van CAO-wijzigingen. Het maandelijkse uitbetalen van de salarissen is één van de meest belangrijke taken.

  • Stem uw werkuren perfect af op het werkaanbod
  • U hebt geen arbeidsrechtelijke risico’s
  • U betaalt niet door bij ziekte
  • U geeft salarisadministratie uit handen
  • Uitbetaling van loon wordt voor u verzorgd
  • U blijft zelf uw medewerkers werven en aansturen
  • U betaalt alleen de daadwerkelijke gewerkte uren
  • U kunt gebruik maken van de zogeheten G-rekening ( Link: Geblokkeerde rekening )

Meer weten? Download hier onze brochure payroll.

Van de Plas Horeca Groep werkt samen met accountancy-, administratie- en belastingadvieskantoren welke aangesloten zijn bij het Kwaliteitscentrum Accountancy Nederland (KAN). KAN heeft als doelstelling om een keurmerk in stand te houden voor de aangesloten accountants-, administratie-, en belastingadvieskantoren. Daarbij faciliteert KAN voor de aangesloten kantoren het kunnen aangaan van een Horizontaal Toezicht convenant met de Belastingdienst. Hiertoe heeft KAN met de fiscus een koepelconvenant afgesloten, waar bedrijven bij kunnen aanhaken.