fbpx
Menu Sluiten

Heeft u een tijdelijk evenement,
veel vakantiekrachten
of ervaart u veel piek en dalmomenten?

Dan is de kans groot dat u veel bezig bent met administratieve en juridische werkzaamheden. U bent daarmee veel tijd kwijt die u wellicht liever wilde gebruiken om uw gasten te ontzorgen. Payroll biedt in deze gevallen voor u de ideale oplossing.

PAYROLL VOOR VAKANTIEKRACHTEN

Enthousiaste scholieren of studenten bieden vaak de oplossing tijdens de vakantieperiode. Maar zit u niet te wachten op het papierwerk dat daarbij komt kijken?

Dan biedt onze payrolldienst een uitstekende oplossing. Het werving en selectieproces heeft u zelf in de hand. De verloning, salarisadministratie en juridisch werkgeverschap nemen wij uit uw handen. Zo loopt u geen risico’s en bent u verzekerd tegen ziekteverzuim. 

keuken, horeca, medewerker, personeel, werken

PAYROLL VOOR JONG PERSONEEL

Uiteraard is het ideaal om een jonge kracht aan te nemen. Zij zijn relatief goedkoop en flexibel inzetbaar. Houd echter wel rekening met alle voorwaarden rondom de werkzaamheden van een minderjarige.

Vaak ben je hier als werkgever niet zo goed van op de hoogte. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van onze Payrolldiensten. Wij verdiepen goed in de wetten en houden rekening met regels die bepaalde cao’s hanteren omtrent jonge medewerkers.

werken, personeel, horecamedewerker, horeca

BEDRIJVEN MET VEEL PIEKEN EN DALEN

De zomer hangt alweer in de lucht! Deze periode betekent voor veel horecaondernemers ook extra drukte. Het aannemen van extra personeel zou een logische keuze zijn om u voor te bereiden.

Ongetwijfeld weet u ook dat het aannemen van nieuwe medewerkers tijd kost. Denkt u alleen al aan het opstellen van vele contractvormen zoals flexcontracten, rekening houden met de leeftijden, bijhouden van de urenadministratie en wetgeving die daarbij komen kijken.

Daarom biedt onze payrolldienst een simpele en flexibele oplossing zodat u zich kan focussen op uw gastheerschap. Alles is dan met 1 factuur geregeld!

Houdt meer tijd over voor professioneel gastheerschap.  Alles is met één factuur zo geregeld, waar ga jij voor? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, dan bespreken wij die graag met u onder het genot van een kopje koffie.