fbpx
Menu Sluiten

“Over smaak valt niet te twisten, wel over kwaliteit”

Vanuit deze gedachte vond Antwan dat kwaliteit in de horeca beter kon en is in 2005 voor zichzelf begonnen onder de naam “Van de Plas Horeca Groep“.
Tegenwoordig heeft de naam zich ontwikkeld als een waar begrip binnen de horeca. Al meer dan een decennia lang staat Van de Plas Horeca Groep garant voor uitstekende service en kwaliteit op het gebied van horecapersoneel, payrolling en uitvaartcatering.

“Het is ieder jaar weer een uitdaging om steeds het beste aan onze opdrachtgevers te laten zien. En dat lukt, wij zijn trots om samen met onze opdrachtgevers keer op keer elk evenement optimaal te verzorgen.

Wij zijn ervan overtuigd dat uitstekende service valt of staat met het juiste horecateam. Wij leveren dan ook geen medewerkers maar samenwerkers. Persoonlijke ontwikkeling, teamwork en een warme relatie tussen onze opdrachtgevers en samenwerkers staat bij ons altijd op nummer 1.

Van het oberen op localefeesten, à la carte lopen of het uitserveren op een groot evenement, wij gaan voor niets minder dan de beste service. Onze samenwerkers zijn ten slotte hét visitekaartje van uw bedrijf.”
    Team Van de Plas

antwan

DE VOORDELEN

✅ Zéér flexibel 24/7 beschikbaar
✅ Ruim 13 jaar ervaring
✅ Géén minimale afname uren
✅ Scherpe prijs/kwaliteit
✅ Betrokken horecapersoneel