MOGELIJKHEDEN

Payrolling 

Als werkgever kiest u voor payroll van Van de Plas Horeca Groep BV. Wij nemen de verloning van uw medewerkers over, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico’s. U krijgt hier minder verplichtingen en meer vrijheid voor terug. Payrolling is een manier waarop bedrijven hun salarisadministratie uit kunnen besteden.

Wat is payroll nu precies? Kort samengevat betekent dit dat een extern bedrijf uw werknemers in dienst neemt en vervolgens de salarisuitbetaling en arbeidsrechtelijke risico’s overneemt. Dit is dan meteen ook het verschil met een bedrijf dat de salarisadministratie verzorgt: een groot wettelijk verschil. Dit betekent dat u zich over een aantal taken geen zorgen meer hoeft te maken, omdat een specialist hier zorg voor draagt. Voorbeelden hiervan zijn het opstellen van de arbeidscontracten, de jaaropgaven, het volgen van de juiste ontslagprocedures en het verwerken van CAO-wijzigingen. Het maandelijkse uitbetalen van de salarissen is één van de meest belangrijke taken.

 • Stem uw werkuren perfect af op het werkaanbodAccounting.
 • U hebt geen arbeidsrechtelijke risico’s
 • U betaalt niet door bij ziekte
 • U geeft salarisadministratie uit handen
 • Uitbetaling van loon wordt voor u verzorgd
 • U blijft zelf uw medewerkers werven en aansturen
 • U betaalt alleen de daadwerkelijke gewerkte uren
 • U kunt gebruik maken van de zogeheten G-rekening ( Link: Geblokkeerde rekening )

Meer weten? Download hier onze payrollbrochure.

Van de Plas Horeca Groep werkt samen met Accountancy & Administratie en belastingadvieskantoren welke aangesloten zijn bij het Kwaliteitscentrum Accountancy Nederland? ( KAN ). KAN heeft als doelstelling om een keurmerk in stand te houden voor de aangesloten accountants, administratie-, en belastingadvieskantoren. Daarbij faciliteert KAN voor de aangesloten kantoren het kunnen aangaan van een Horizontaal Toezicht convenant met de Belastingdienst. Hiertoe heeft KAN met de fiscus een koepelconvenant afgesloten, waar KANtoren bij kunnen aanhaken.

Onze horecatoppers

Onze samenwerkerspool bestaat uit vakbekwame, professionele en gemotiveerde krachten welke overal inzetbaar zijn. De selectie vindt o.a. plaats op basis van ervaring binnen de horecabranche, motivatie en basisgrondslag zoals o.a. sociale werkhouding en gastvrijheid.

Onze Samenwerkers zijn landelijk inzetbaar. Zodra één van onze Samenwerkers voor u aan de slag kan zal hij/zij uitgebreid geïnformeerd worden over de werkzaamheden. Zo weten onze Samenwerkers wat er van hun verwacht wordt en ontstaan er geen onduidelijkheden.

Werving & selectie

Van de Plas Horeca Groep biedt u de mogelijkheid om de werving & selectie van u over te nemen. Indien u als ondernemer een vacature heeft of wilt uitzetten, dan kunnen wij de werving- & selectieprocedure van u overnemen op basis van een vooraf overeengekomen functieprofiel. Van de Plas Horeca doet voor u de voorselectie en wij stellen de kandidaten aan u voor.

DSC_2632zww

Detachering

Als wij spreken over detachering dan is er sprake als u voor een bepaalde tijd een ‘vaste’ kracht zoekt. Van de Plas Horeca Groep maakt een contract op voor een door u geselecteerde samenwerker. De samenwerker blijft in dienst van Van de Plas Horeca Groep en wordt uiteraard ook door ons uitbetaald. Na afloop van de detacheringsovereenkomst heeft u de mogelijkheid om de overeenkomst te verlengen, of de gedetacheerde in dienst te nemen.

Overige

Van de Plas Horeca Groep is ook actief met..

 • Het verzorgen van de contacten tussen werknemers en werkgevers;
 • Het waarborgen van bestaande vakkennis d.m.v. vervolgopleidingen en bijscholing;
 • Het opleiden van nieuwe instroom.