fbpx
  • Alles
  • Eten & Drinken
  • Evenementen
  • Geen categorie
  • Media
  • Personeel
  • s'-Hertogenbosch

Tijdens feestdagen wel of niet werken. Wat zijn de afspraken?

Het is alweer bijna kerst en veel mensen zijn dan vrij. Maar voor sommige bedrijven gaat het werk tijdens de feestdagen gewoon door. Vooral in...

Read More

De opkomst van Sinterklaasbier

Komend weekend is het zover; op zaterdag 17 november is de intocht van Sinterklaas. Een leuk volksfeest dat natuurlijk bedoeld is voor kinderen, maar bierbrouwers...

Read More

Het was bedoeld als een grap, maar zo is chips toch ècht ontstaan

Tijdens een spannende film haal je het al snel uit de kast, je komt het op ieder feestje tegen en het is niet weg te...

Read More

Van de Plas Horeca Groep levert horecamedewerkers voor 1e editie Oktoberfest.

Komend weekend is het zover, dan is de parade omgebouwd tot een prachtig, Duits aangeklede hal. Lederhosen, bratwürst en bier, het is allemaal aanwezig, net...

Read More

Zeven vragen aan collega Duanelcy

Vandaag drinken we een kopje koffie met onze collega Duanelcy. We zijn nieuwsgierig naar wat haar drijft om te werken voor Van de Plas Horeca...

Read More

Wat heeft Napoleon met de pannenkoek te maken?

Ah… de pannenkoek! Wie is er niet groot mee geworden? Wij in ieder geval wel, maar waar deze lekkernij vandaan komt, geen idee. Laat staan...

Read More

Tips om je sociale netwerk uit te breiden binnen ’s-Hertogenbosch.

Kom je uit een dorp en ben je pas verhuisd naar ’s-Hertogenbosch, ben je een ondernemer, student of wil je een nieuw leven starten en...

Read More

Teammeeting Van de Plas Horeca Groep een waar succes.

Op maandagochtend 25 juni heeft de teammeeting van Van de Plas Horeca Groep plaatsgevonden. De meeting stond volledig in het teken van de toekomst van...

Read More

Waarom is werken in de horeca goed voor een sterke persoonlijke ontwikkeling?

Een baan in de horeca is vaak erg populair onder mensen die houden van sociaal contact en gezelligheid, het is echt een vak apart. Horecamedewerkers...

Read More

De Hollandse Nieuwe is weer in het land

Alle haringliefhebbers en horecaondernemers opgelet. Vanaf komende woensdag 13 juni start  het haringseizoen. Dit seizoen loopt inmiddels door tot halverwege augustus en geeft de echte...

Read More