fbpx
Menu Sluiten

Van de Plas ondersteunt ’s werelds eerste veilingrestaurant ‘de Spijsveiling’

Afgelopen weekend was alweer de 2e editie van ‘de Spijsveiling’. ‘s Werelds eerste pop-up restaurant waar bourgondische gerechten worden geveild. Ja echt waar, geveild! Tijdens deze editie mochten de gastheren & gastvrouwen van Van de Plas Horeca Groep de Spijsbereiders en hun gasten van dienst zijn. Het was culinair, chaotisch, maar bovenal een enorm succes!

De veiling 

Voor wie de Spijsveiling inmiddels nog niet kent, stel je het volgende voor; een restaurant waarbij de gastheer wordt vervangen door een veilingmeester. Waarbij je met je tafelgenoten (die je wel of niet kent) moet bieden op de mooiste culinaire gerechten, bíjna in handen hebt, maar toch ook zo weer kunt verliezen. Een bourgondische avond met de mooiste wijnen, verrassende producten en unieke verhalen per gang. Dat is de Spijsveiling.

De setting voor ook deze editie vond plaats in de Mariakapel in het Gasthuiskwartier te ’s-Hertogenbosch. Waarbij 80 gasten toeschouwers waren van culinaire kunstenaars, die voor hun ogen de mooiste gerechten bereidden uit de gastronomische wereld. Een waar schouwspel van een galmende veilinghamer, bijzondere foodvideo’s tot aan lachende en fanatieke gasten.

Als flexibele partner van de Spijsbereiders, de makers van de Spijsveiling, was het een waar genoegen te mogen bijdragen aan deze unieke beleving. Ongetwijfeld blijven De Spijsbereiders vernieuwen en verrassen. Benieuwd naar hun volgende stap? Blijf op de hoogte via www.despijsbereiders.nl.

Ga naar onze BLOG voor meer leuke nieuws en feitjes.