fbpx
Menu Sluiten

Van de Plas ondersteunt Gezellige Zaken met payroll en personeel

Dit weekend is het zover; hét culinaire event ‘Gezellige Zaken’ bevindt zich weer in de Uilenburg. Ook dit jaar ondersteunt Van de Plas Horeca Groep het evenement met horecapersoneel, maar sinds dit jaar ontlasten zij de organisatie extra dankzij payrolling.

Op 31 mei, 1 en 2 juni kunnen bezoekers genieten van verschillende culinaire hoogstandjes
afkomstig van restaurants uit ‘s-Hertogenbosch. Deze hotspot is een absolute aanrader voor bourgondische genieters en het biedt alvast een voorproefje van het horeca hoogseizoen.

Tijdens het weekend worden de straten van de Uilenburg omgetoverd tot een gezellig streetfood festival met open keukens. Doordat het gerecht direct op straat voor je wordt bereid kun je ook echt lekkere en vers bereide gerechten verwachten.

Dit jaar heeft de organisatie besloten om meer energie te steken in het faciliteren van de horecaondernemers en minder op hun personeelsadministratie. Omdat Van de Plas Horeca Groep al betrokken partner was voor het leveren van horecapersoneel, was de keuze snel gemaakt om extra ondersteuning te bieden met haar payrolldiensten.

Dankzij de flexibele samenwerking ontlast Van de Plas belangrijke administratieve en juridische taken. Gezellige Zaken behoudt daarmee haar focus voor professioneel gastheerschap; het belangrijkste ingrediënt voor een wederom succesvolle editie!Ga naar BLOG voor meer leuke nieuws en feitjes.