fbpx
Menu Sluiten

5 leuke Paasactiviteiten in Den Bosch

toast, muffin, ei, pasen, brunch

Voor degene die het nog niet wisten; Pasen staat alweer voor de deur! Dit weekend staan er in Den Bosch leuke activiteiten op de planning. Heb je nog geen plannen voor de Paasdagen? Wij hebben voor je een lijstje gemaakt met de 5 leukste Paasactiviteiten!

Easter Family Bowling

Bowling- en partycentrum Maaspoort heeft tijdens deze dagen een fantastisch arrangement samengesteld. Geniet bijvoorbeeld met de hele familie van een bowlingsessie met high tea en brunch. Voor de kinderen is er volop vermaak; denk hierbij aan een springkussen waar ze zich op uit kunnen leven, het schilderen van paaseieren, een knutseltafel en een zoektocht naar het gouden ei! Supercool toch?

Easter Egg Hunt

Een klassieker tijdens de paasdagen: paaseieren zoeken. Dit kan thuis in de achtertuin, maar zondag vanaf 10.00u ook bij BurgGolf de Haverleij in Den Bosch. Speciaal voor de kinderen worden er vele paaseieren verstopt op de golfbaan. Er zijn geen kosten aan verbonden en alle kinderen zijn welkom!

Jij & de Paashaas

Voor de volwassenen die geen paaseieren willen zoeken, organiseert Cafe Jij & ik: ’Jij & de Paashaas’. Eén van de leukere zondagen, maar de enige zondag dat een ECHTE Paashaas aanwezig is. Zoek de Paashaas en dans er op los!

Paasbrunchen

Een vrolijke voorjaarsbrunch met Pasen is favoriet bij veel Nederlanders. Alles mag: hartig en zoet door elkaar, gerechten allemaal tegelijk op tafel of juist in gangen geserveerd, en de kinderen snoepen makkelijk mee. Dat kan op een heleboel plekken in Den Bosch, we sommen er aantal even voor je op:

Snuffelmarkt

Ben je opzoek naar leuke spullen voor jezelf of voor iemand anders? Op eerste en tweede Paasdag staat er weer een snuffelmarkt in de Brabanthallen. Er zijn veel verschillende kramen met spullen van vroeger, mooi curiosa, brocante, zolderopruimingen en nog veel meer.

Hopelijk heb je wat ideeën opgedaan voor komend weekend. Wij wensen je namens Van de Plas Horeca Groep een heel vrolijk Pasen!Ga naar BLOG voor meer leuke nieuws en feitjes.