fbpx
Menu Sluiten

Last minute inspiratie voor Valentijn in Den Bosch!

Doos met Chocolade
Cadeautje's uitwisselen

De welbekende dag van de liefde komt eraan: Valentijnsdag! En ja hoor, laat dat nou nét morgen zijn. Vind jij het commerciële onzin of is het helemaal jouw ding? In het laatste geval wil je natuurlijk wel jouw (potentiële) partner verrassen met iets romantisch. Voor alle mensen die zich hebben verkeken op de meest romantische en unieke date van het jaar: geen zorgen, wij helpen jou! Hier wat romantische tips ter inspiratie:

Een klein gebaar is al genoeg
Het is niet altijd nodig jouw partner helemaal in de watten te leggen. Lief bedoeld natuurlijk, maar wellicht heb je daar Valentijnsdag niet voor nodig. Een klein gebaar kan al heel veel zeggen, het gaat er tenslotte om dat je moeite hebt gedaan voor degene die je leuk vindt!

Chocolade
Liefde gaat door de maag. Het klinkt een beetje cliché, maar wie wordt er nou niet blij van overheerlijke chocolade? Ga eens langs Chocolata Den Bosch. Zij bieden vele unieke en kleine lekkernijen met spannende smaakcombinaties zoals roze chocoladehartjes in romantische verpakking. Zo geef je letterlijk en figuurlijk je hart aan een ander.

Doos met Chocolade

Geef een tijdloze accessoire
Wil je iets wat altijd bij blijft? Geef een accessoire met een liefdevolle tekst. Den Bosch zit vol met conceptstores die altijd leuke voorwerpen hebben voor elke woonruimte. Wat dacht je van een uniek fotorekje met “Mijn favoriete plekje, is heel dicht bij jou!”. Daar wordt jouw partner toch blij van.

Handgeschreven liefdesverklaring
Oké, het klinkt misschien wat oubollig, maar een handgeschreven brief waarin jij de liefde verklaart is dus écht wel romantisch! Ga eens langs bij Koekwaus of Daily Poetry, daar heb je vele unieke kaarten. Op de valreep zou je eventueel nog zelfs een kaartje kunnen halen bij de Hema op het station (tot 22.00u open!). Combineer dat met een mooi boeketje bloemen en jij scoort zeker punten!

Handgeschreven liefdesverklaring

Romantisch dineren
Toch weer uit eten. Alleen dit keer bezoek je een restaurant met een mooi valentijnsmenu. In hartje Den Bosch hebben veel horecazaken een speciale menukaart. Vaak is het menu dan zo opgebouwd dat je verschillende gerechten kunt delen. En dat is heel romantisch, denk maar eens aan de spaghettiscène uit Lady & de Vagebond. Vijf leuke horecazaken met een valentijnsmenu; Zoetelief, CÔTE bar bistro, Allerlei & Visserij, Le VIN’x en Roels.

Een gratis valentijn-tatoeage
Mocht je de behoefte hebben om jouw liefde voor altijd op je lichaam vast te leggen, geloof het of niet, maar dan biedt Hudson’s Bay Den Bosch een gratis tatoeage aan op valentijnsdag. Ben jij minstens 18 jaar en heb jij iets gekocht ter waarde van 50 euro op valentijnsdag? Dan kun je gratis een tatoeage zetten. Het moet een kleine tattoo zijn, en het wordt niet overal op het lichaam geplaatst…

Valentijns tattoo
Valentijnsdag alleen voor stelletjes. Nee joh!
Wie dacht dat valentijnsdag alleen voor stelletjes was zit er naast. Bij foodbar Yalla Yalla wordt er namelijk een waar Habiba Valentijnsdiner gehouden. Ontmoet nieuwe mensen onder het genot van een lekker hapje eten. Beleef een gezellige avond uit in een relaxte sfeer en wie weet vind jij wel de ware liefde op Valentijnsdag!

Hopelijk heb je wat ideeën opgedaan voor morgen. Verras je lieveling op de dag van de liefde. Fijne Valentijn!

Ga naar BLOG voor meer leuke nieuws en feitjes.