fbpx
Menu Sluiten

Van de Plas Horeca Groep levert horecamedewerkers voor 1e editie Oktoberfest.

Artiesten Oktoberfest 2018 Den Bosch

Komend weekend is het zover, dan is de parade omgebouwd tot een prachtig, Duits aangeklede hal. Lederhosen, bratwürst en bier, het is allemaal aanwezig, net als Van de Plas Horeca Groep. Want voor deze eerste editie zijn zij gevraagd voor het verzorgen van horecapersoneel.

2000 man voorzien van bier

Het evenement heeft lang op zich moeten wachten, maar dit jaar gaat het toch écht gebeuren. Den Bosch wordt daarmee niet langer overgeslagen in de lange reeks plaatsen in Nederland voor een waar Oktoberfest. Dat betekent dus ruim 2000 man aan lange tafels in lederhosen en dirndls luisterend naar Schlagermuziek.

Om al deze mensen van bier te voorzien heeft de organisatie de hulp ingeschakeld van Van de Plas Horeca Groep. Zij verzorgen de feestgangers in een enorme hangartent van maar liefst 25 bij 50 meter.

Oktoberfest parade

Waar ‘Duitse’ entertainment

De organisatie laat weten dat de kaarten voor zaterdagavond al zijn uitverkocht en dat de vrijdag snel zal volgen. Zaterdagmiddag is de hal gratis toegankelijk en zijn er optredens van onder meer blaaskapellen.

Om het Duitse Oktoberfest-gevoel zo goed mogelijk na te streven komt er ware ‘Duitse’ entertainment. Zo komt Ruben Nicolai met zijn alter ego ‘Marcelino Wunderlich’ en Dennie Christian, Der Rudi (van de ‘biertje!’-reclame) en de DJ Crew.

Op de zaterdagmiddag is er ook nog eens een gratis programma. Dan komen leden van de band van Guus Meeuwis met hun act Blech Bizarr, die vooral op blaasinstrumenten spelen. Verder zullen dan ook ‘Der Waldrum Musikanten’ en ‘Dubent’ optreden.

gastheer met bier oktoberfest

Het belooft een waar succes te worden. Er zijn nog tickets verkrijgbaar, maar wacht niet te lang, 85% is al uitverkocht!