fbpx
Menu Sluiten

Tips om je sociale netwerk uit te breiden binnen ’s-Hertogenbosch.

restaurant-690975_1920

Kom je uit een dorp en ben je pas verhuisd naar ’s-Hertogenbosch, ben je een ondernemer, student of wil je een nieuw leven starten en heb je behoefte aan meer sociaal contact? Dan betekent dit dat er een spannende tijd aankomt. Je begeeft je in een nieuwe omgeving. Een nieuwe stad biedt de gelegenheid om nieuwe en leuke mensen te ontmoeten. Maar hoe begin je daarmee?

Flexibel en sociaal werk

Ben je student, heb je nog niet jouw fulltime job gevonden of ben je aan het ondernemen en wil je zekerheid maar ook flexibiliteit? Dan is een flexibele fulltime of parttime job de uitkomst. Tegenwoordig zijn er vele flexcontracten mogelijk die toch zekerheid bieden, zoals flexwerk in de horeca. Hierbij kun je ook veel nieuwe sociale contacten leggen. Vaak kom je op vele nieuwe locaties in en rondom de stad, en bevind je je in een omgeving met een hoge diversiteit aan mensen in alle leeftijd- en levensfasen.

Bezoek horecagelegenheden

Mensen houden van gezelligheid. De horeca vormt een huiskamer voor de samenleving, een ontmoetingsplek. Hier komen velen voor aandacht, liefde en het leggen van nieuwe contacten. Om te lachen en te praten. Om even onderdeel te zijn van een intieme maatschappij waar vrolijkheid en gezelligheid overheerst. Ga op zoek naar jouw favoriete kroeg, jouw type mens. Voordat je het weet heb je contacten gelegd en nieuwe vrienden, kennissen of zelfs een nieuwe partner ontmoet.

horecapersoneel

Sportactiviteiten

Contacten opdoen op verschillende locaties zoals horecagelegenheden is een goede start. Vaak komen deze mensen ook bij lokale sportgelegenheden. Daar kun je beter socializen en bevindt er zich een ware overeenkomst; jullie houden beide van sport. Ga bijvoorbeeld op fitness. Vaak zijn er vele fitnesslocaties middenin de stad. Een ander voordeel zijn de flexibele sporturen. Je kunt jouw uren dan ook afstemmen op je sociale netwerk. Wil je meer binding? Ga eens samen sporten! Zo leer je elkaar beter kennen in een andere omgeving. Heb jij een representatieve baan? Wellicht kun je dan ook nog eens korting krijgen op jouw sportactiviteiten. Een win-win voor jou en je werkgever!

IMG-20180514-WA0002.jpg

Volgen van lokale social media platformen

Eenmaal op een leuke plek geweest, nieuwe mensen ontmoet, maar ben je zijn of haar naam vergeten? Geen zorgen! Vaak zitten jouw sociale contacten op lokale platformen op social media. Zo zijn er vele Facebookpagina’s over mooie locaties in ‘s-Hertogenbosch, ruil-en deelpagina’s en communities. Instagram is daarbij ook een geschikt medium om jouw lokale contacten op te zoeken, maar ook om snel een beeld te krijgen van wat er in hun dagelijks leven gebeurd.

Mocht je een sociaal netwerk willen opbouwen via flexwerk in de horeca, kom dan werken bij Van de Plas Horeca Groep.
Werken waar en wanneer je wilt. Neem hier contact op.