fbpx
Menu Sluiten

Teammeeting Van de Plas Horeca Groep een waar succes.

Head_teammeeting_blog_foto

Op maandagochtend 25 juni heeft de teammeeting van Van de Plas Horeca Groep plaatsgevonden. De meeting stond volledig in het teken van de toekomst van het bedrijf. Het was een inspirerende en vooral verhelderende ochtend met veel positieve input vanuit het team.

Een groot team van samenwerkers

De afgelopen 13 jaar is er veel gebeurd binnen de horecabranche, maar ook binnen Van de Plas Horeca Groep. Het bedrijf bestaat tegenwoordig uit een groot team van samenwerkers; betrokken en flexibele vakmensen die plezier halen uit hun werk.

Tijdens de bijeenkomst is er samen teruggekeken op de afgelopen jaren; waar het bedrijf zich nu bevindt en waar het bedrijf naartoe gaat. Er werd vooral veel ruimte gegeven aan de input van het team en hun visie op het bedrijf. Samen zijn er veel positieve- en verbeterpunten besproken.

Teammeeting

Met de neuzen dezelfde kant op

In het kader ‘transparant zijn’ is er tijdens de meeting een feedbackformulier ingevuld. Hierin stonden acht kernwaarden waar Van de Plas Horeca Groep voor staat. Er kon al snel worden geconcludeerd dat gezelligheid, positiviteit en betrokkenheid erg belangrijk was en dus hoog werd beoordeeld. Dit bleek ook uit het initiatief van een collega om borrels te organiseren.

teammeeting_blog_foto3

Het was een energieke doch intensieve ochtend. Zo waren er felle maar vooral positieve en praktische voorbeelden voor verbeteringen. Na een lange vergadering met veel input verliet het team de ruimte met een voldaan gevoel en een helder beeld waar Van De Plas Horeca Groep naartoe gaat.

In het kader van gezelligheid vond er een uitgebreide picknick plaats in de Jeroen Bosch tuin. De perfecte afsluiter voor een bijzondere en inspirerende teammeeting!

teammeeting_blog_foto4