fbpx
Menu Sluiten

Van de Plas staat op Gezellige Zaken

Gezellige zaken
Template voor foto in Blogpost

Gezellige zakenOok dit jaar is Van de Plas Horeca Groep aanwezig op Gezellige Zaken, dat dit jaar zal vallen op 13, 14 en 15 mei in de Uilenburg in hartje ‘s-Hertogenbosch.

Gezellige Zaken is hét culinaire event van de hoofdstad van Noord-Brabant. Dit gratis te bezoeken evenement is genieten en proeven van restaurants uit ’s-Hertogenbosch en omstreken in een prachtig historisch gedeelte van de stad.

Vorig jaar is de locatie verder uitgebreid richting een van de nieuwe trotsen van ‘s-Hertogenbosch: het nieuwe Sint-Jans Bolwerk, in de 14e eeuw nog “Koepoort” genoemd. In dit gebied presenteren de restaurants één of meerdere kleine gerechtjes van maximaal 6 euro.

Gezellige Zaken geeft alvast een voorproefje van het horeca hoogseizoen. De tijd waarin er tal van culinaire evenementen worden georganiseerd en waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ook voor Van de Plas Horeca Groep is dit een mooie kans om meer van zijn gastvrijheid te laten zienGastheer.

Al meer dan 13 jaar is het bedrijf een betrouwbare partner op het gebied van horecapersoneel en het verlenen van een uitstekende service. Zodra het voorjaarszonnetje zich laat zien staat het Van de Plas horecateam in de startblokken om gasten te ontzorgen. Met trots dragen zij dan ook bij aan de kwaliteit en het succes van Gezellige Zaken.