Kok

ERVAREN KOK M/V

Voor onze opdrachtgever tevens zéér exclusieve locatie in Den Bosch zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok.

Het betreft hier de functie waar je tijdelijk via Van de Plas Horeca Groep gedetacheerd zal worden. Daarna ga je in loondienst bij onze opdrachtgever.

Kwaliteit, creativiteit, ambachtelijk, exclusiviteit en integriteit staan hoog in het vaandel op deze locatie. Een functie voor een echte kenner!
Wij zijn op zoek naar een kok die:
• zijn/haar liefde voor eten overbrengt naar de gasten
• oog heeft voor detail en kwaliteit
• flexibel in omgang is
• om kan gaan met hectiek en werkdruk

Onze minimale vereisten voor deze baan:
• Minimaal 5 jaar ervaring als kok in de breedste zin van het woord
• Zelfstandig kunnen werken
• Leeftijd tussen 30 en 60 jaar (ivm werkervaring)
• Beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift
• Woonachtig in Den Bosch en omstreken

Verantwoordelijkheden:
• Mise en place beoordelen op kwaliteit van de geleverde producten
• Opmaak en uitgifte van gerechten volgens voorschriften
• Toezien op naleving van de voorschriften op het gebied van HACCP
• Schoonmaken van werkomgeving, keukenapparatuur en signaleren van eventuele mankementen daarvan

In het bezit van:

• Sociale Hygiëne
• HACCP

Wij bieden:

• Deze functie is geschikt als parttime baan
• Gemiddeld aantal uren per week 20-30
• Dienstverband 1 jaar met uitzicht op onbepaalde tijd/vast contract**
• Op deze functie is de horeca cao van toepassing (welke nog niet algemeen verbindend is verklaard)
• Doorgroei mogelijkheden
• **Vast contract (bij goed functioneren na het maximaal aantal verlengde contracten binnen 2 jaar)

Meer weten? Of direct solliciteren?
Neem dan contact met ons op via mail: antwan@vandeplashorecagroep.nl
We ontvangen naast je motivatie ook graag je CV